Woonruimte

Project Beschrijving

Dit ontwerp heb ik gemaakt voor klanten uit Mariahout. De bewoners van een mooi ruim vrijstaand huis hebben een tijdje terug het interieur van de keuken als eens aangepakt, en nu is het tijd voor de woonkamer. De tegelvloer van de keuken is doorgetrokken naar de woonkamer zodat beide ruimtes meer naar elkaar toe getrokken worden. Omdat mijn klanten achteraf in een mooi gebied wonen, vinden zij het fijn om de natuur naar binnen te halen. ‘Wij durven wel en ik ben niet bang voor felle kleuren!’ is wat de klant zei. Zo is mijn ontwerp dan ook ontstaan, door veel groen en veel printen met kleuren te gebruiken. Zie de foto’s en het filmpje voor het ontwerp!

➖➖➖ INTERIEURONTWERP *VLOG* ➖➖➖➖➖➖➖PROJECT MARIAHOUT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖👀👀👀👀👀➖➖➖➖➖➖

Geplaatst door Veerle interieurdesign op Maandag 28 oktober 2019

Project Toelichting

Datum

oktober 2019

Locatie

MARIAHOUT