van der Hoff ICT

Project Beschrijving

van der Hoff ICT gaat verhuizen en de verhuizing van Van der Hoff ICT heeft inmiddels plaatsgevonden! Ik mocht een geheel nieuw interieurontwerp voor deze locatie maken! De kleuren die overeenkomen met het logo zijn aangebracht op de muren, de tapijttegels zijn gelegd en de bureaus staan op de goede plaats. Ook hebben we een glazen wand geplaatst om een eigen kantoor te creëren op de tweede verdieping. En om er wat gezelligheid in te brengen, staan er ook grote moderne plantenbakken. Als laatste hebben we de puntjes helemaal op de ‘i’ gezet, We hebben op de rode wand in het kantoor de 3 werkzaamheden op de pand geplaatst. Zo zie je de huisstijl van van der Hoff ICT terug in het interieur! Zie het resultaat!

Project Toelichting

Datum

april 2018

Locatie

BOXMEER