Tandartsenpraktijk

Project Beschrijving

Mijn eerste project; het re-stylen van de Tandartsenpraktijk in Bakel. De visie is dat klanten zich thuis voelen in de praktijk, een huiselijke sfeer. Daarom hebben we comfortabele fauteuils geplaatst en speel ik met foto’s van herkenbare plekken in het dorp Bakel. Dit om het persoonlijk te maken. Wanneer je Bakel binnen komt gereden staat er onder het welkomstbord ‘Bakel, gastvrij en gezellig’, ook dit heb ik in de wachtruimte terug laten komen. De koude witte ‘loods’ verlichting veranderen we in spotjes, zodat het niet zo kil kijkt. In de behandelkamers hebben we een blauw kleurtje toegevoegd om het op te fleuren. Zo is het interieur 1 geheel geworden.

Project Toelichting

Datum

Januari 2016

Locatie

BAKEL

Realisatie samen met:

Fotograaf: Peter Lucassen - Fotopanelen: TARS Visuele Presentatie - Verlichting: Elektro Verberkt